COMISION 0% Vanzare casa spectaculoasa cu panorama zona Oasului 755m

Cluj-Napoca
280.000€

Caracteristici

De vanzare
suprafața utilă 335 mp
actualizat la 19.02.2019
anul construcției 2015
suprafața construită 402 mp
5 Camere
4 Băi
suprafața teren 1090 mp
tip imobil casa-vila
1 Loc de parcare

Descrierea proprietatii

Casa individiuala situata in zona strazii Oasului are avantajul de a se situa la o strada asfaltata, in apropierea mijloacelor de transport in comun si la o distanta mica de magazinul Auchan si Bulevardul Muncii.
Zona in care se afla ii ofera o panorama deosebita atat asupra padurii dar si a orasului, iar in vecinatate se afla doar case unifamiliale noi.
Frontul casei este de 15ml, iar in curtea din fata casei (pavata cu biscuiti) se pot parca cu usurinta 5 masini. Amprenta casei este de 115 mp, astfel ramanand o suprafata generoasa de ~650 mp gradina din care o suprafata de 550 in spatele casei, aceasta fiind practic zona intima de relaxare.
Dispusa pe 4 nivele D+P+E+pod:
La demisol: se afla un garaj 24mp cu usa electrica si acces in parterul casei , un beci 17mp, o camara 6m , o camera tehnica 9mp, un spatiu de depozitare 6mp, o camera de 16mp si o baie.
La parter se afla un hol spatios; un living spatios si luminos cu loc de luat masa – 37mp, cu semineu si cu acces la un balcon; o bucatarie frumos mobilata de 17mp, un dormitor si o baie. Tot de la parterul casei, din bucatarie si dormitor se iese pe terasa de 25mp in spatele casei.
Etajul casei este usor modificat fata de schita initiala (afisata), are doua dormitoare spatioase cu acces la o terasa de 9mp si o baie, al 3-lea dormitor este matrimonial cu baie si dressing propriu. Toate dormitoarele casei au dulapuri mari tip dressing incastrate in pereti.
Podul casei in suprafata utila de 90mp a fost trasformat in 2 apartamente cu o camera, fiecare masurand 35mp utili si un spatiu pentru depozitare pozitionat intre ele. Stadiul actual al podului este semifinisat cu toate utilitatile trase pe pozitii. Spatiul este foarte inalt, avand la margine 1,2m iar la mijloc 3m, foarte bine izolat (25cm vata minerala + vata bazaltica + folie de aluminiu) si ofera viitorului proprietar cu o functionlitate multipla, se poate chiar reveni la vechiul open space de 90mp.
Toate materialele folosite atat la construirea cat si la finisarea casei sunt de cea mai buna calitate, iar finisajele atent lucrate se pot observa cu ochiul liber. Caramida folosita este Porotherm, izolatia exterioara polistiren 15cm, geamurile sunt Rehau cu 3 sticle 7 camere + jaluzele verticale din aluminiu cu izolatie neagra actionate electric, casa scarilor este pavata cu granit, livingul si holurile cu piatra naturala, poarta si usa de la garaj sunt electrice.
Mobilierul de calitate superioara a fost facut la comanda pentru a se potrivi fiecarei incaperi si pentru a ergonomiza spatiile.
Dupa cum se poate vedea si in poze totul a fost gandit pana la cele mai mici detalii, iar casa nu a fost construita pentru vanzare.
Spatiul se vinde complet mobilat, exact ca si in pozele atasate, dar exista si varianta achizitionarii partial mobilata.
Se preteaza pentru sediu firma + locuinta de serviciu, casa de protocol, pensiune sau chiar regim hotelier.\
Pretul afisat este negociabil in functie de modalitatea de plata!

Facilități

Alte Spații
Boxă la subsol
Curte
Debara
Grădină
Pivniță
WC Serviciu
Amenajare străzi
Asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace de transport în comun
Bucătărie
Utilată
Contorizare
Apometre
Contor electric
Contor gaz
Dotări
Aragaz
Frigider
Jacuzzi
Mașină de spălat rufe
Mașină de spălat vase
Scară interioară
Șemineu
Sistem de alarmă
TV
Dotări imobil
Acoperiș
Interfon
Ferestre
Aluminiu
Izolații termice
Exterior
Jaluzele
Orizontale
Mobilat
Complet
Lux
Pereți
Faianță
Tapet
Vopsea lavabilă
Podele
Gresie
Marmură
Parchet
Piatră naturală
Rulouri / Obloane
Aluminiu
Sistem încălzire
Calorifere
Centrală proprie
Utilități generale
Apă
Canalizare
CATV
Curent
Gaz
Internet
Telefon
Uși interior
Lemn
Ușă intrare
Metal
PVC

Localizare

Proprietati similare