Module de hala noi cu pod rulant, rampa, platforma betonata si birouri

Apahida
9.250€ / luna

Caracteristici

De inchiriat
suprafața utilă 2500 mp
actualizat la 23.05.2019
anul construcției 2016
suprafața construită 100 mp
5 Camere
2 Băi
suprafața teren 100 mp
tip imobil industrial

Descrierea proprietatii

CAPITOLIU va pune la dispozitie o oferta unica de inchiriere hale de productie sau depozitare. Fiecare modul are o suprafata de aproximativ 2.600 mp compusi din 12 x 24m structuri de beton si aproximativ 4 usi de andocare TIR, in incinta existand posibilitatea inchirierii mai multor module de 2.500mp. Cladirea este de clasa A, construita la ultimele standarde si cu o eficienta energetica superioara, inaltimea este de 11.5 ml, iar fiecare mp are o rezistenta de 5 t/mp. Izolarea termica superioara a cladirii previne pierderea caldurii, econimisindu-se pana la 15% din costurile de incalzire. Este dotata cu un sistem de sprinkler ESFR, mai mult de 5% din acoperis este dotat cu luminatoare, iar luminile interioare si exterioare sunt cu lampi LED.
Hala se preda open space cu sistem de iluminare LED, cu aeroterme de ultima generatie Mark Eire BV cu zgomot redus, generator electric pentru situatii de urgenta. Spatiul de birouri se preia la stadiul de semifinisat in cazul in care necesita o customizare, in caz contrar se preda finisat, cu lumini led, cu ventiloconvectoare (aer conditionat/ incalzire) si cu bai finisate.
Intreaga incinta este supravegheata atat video cat si cu oameni de ordine specializati, iar in cazul defectiunilor de natura tehnica in incinta exista o echipa de intretinere, pentru rezlvarea rapida a problemelor tehnice ale chiriasilor.
Locatia dispune de acces facil catre drumul european si are deschidere la o linie de cale ferata.

Facilități

Alte Spații
Irigații
Alte caracteristici
Acces auto
Teren împrejmuit
Alte caracteristici spațiu industrial
Acces TIR
Luminatoare
Pod rulant
Posibilitate de compartimentare
Uși de acces
Amenajare străzi
Asfaltate
Betonate
Iluminat stradal
Mijloace de transport în comun
Utilități generale
Curent trifazic (380V)
Utilități teren
Apă
Canalizare
Curent
Gaz

Localizare

Proprietati similare