Hala noua pod rulant, rampa, platforma betonata, birouri, pret curent

Bontida
18.190€ / luna

Caracteristici

De inchiriat
suprafața utilă 4000 mp
actualizat la 14.05.2024
anul construcției 2023
suprafața construită 4000 mp
1 Camere
2 Băi
suprafața teren 4000 mp
tip imobil industrial

Descrierea proprietatii

CAPITOLIU Imobiliare va pune la dispozitie o oferta unica de inchiriere hale de productie sau depozitare. Fiecare modul are o suprafata de aproximativ 860 mp. Latimea dintre stalpi masoara 12ml x 24ml pe lungime. Structura este din beton si are aproximativ 4 usi de andocare TIR, inclusiv drive in. In incinta existand posibilitatea inchirierii mai multor module.
Spatiul dispune de un pret preferential la energia electrica si dispune de o capacitate foarte mare daca este nevoie.
La cerere exista posibilitatea montarii unui pod rulant, sau mai multor poduri, cate unul pentru fiecare deschidere. Daca se solicita aceasta investitie din partea proprietarului, pretul afisat se majoreaza in functie de tonajul podului rulant.
Cladirea este de clasa A, construita la ultimele standarde si cu o eficienta energetica superioara, inaltimea este de 11.5 ml, iar fiecare mp are o rezistenta de 9 t/mp. Izolarea termica superioara a cladirii previne pierderea caldurii, econimisindu-se pana la 15% din costurile de incalzire. Este dotata cu un sistem de sprinkler ESFR, mai mult de 5% din acoperis este dotat cu luminatoare, iar luminile interioare si exterioare sunt cu lampi LED.
Hala se preda open space cu sistem de iluminare LED, cu aeroterme de ultima generatie Mark Eire BV cu zgomot redus, generator electric pentru situatii de urgenta. Spatiul de birouri se preia la stadiul de semifinisat in cazul in care necesita o customizare, in caz contrar se preda finisat, cu lumini led, cu ventiloconvectoare (aer conditionat/ incalzire) si cu bai finisate.
Intreaga incinta este supravegheata atat video cat si cu oameni de ordine specializati, iar in cazul defectiunilor de natura tehnica in incinta exista o echipa de intretinere, pentru rezlvarea rapida a problemelor tehnice ale chiriasilor.
Locatia dispune de acces facil catre drumul european.

Facilități

Alte caracteristici spațiu industrial
Acces auto
Acces TIR
Curent trifazic (380V)
Luminatoare
Pod rulant
Posibilitate de compartimentare
Teren împrejmuit
Uși de acces
Amenajare străzi
Străzi asfaltate
Străzi betonate
Iluminat stradal
Mijloace de transport în comun
Utilități teren
Apă
Canalizare
Curent
Gaz
Irigații

Localizare

Proprietati similare