Vanzare teren in Faget zona Hotel Stil cu PUZ spre aprobare

Cluj-Napoca
578.450€

Caracteristici

De vanzare
actualizat la 18.03.2024
suprafața construită 2515 mp
suprafața teren 2515 mp
tip imobil teren

Descrierea proprietatii

CAPITOLIU Imobiliare va ofera spre vanzare un teren intravilan in Faget-Cluj-Napoca (zona Hotel Stil) cu Aviz de oportunitate pentru subzona ET.
Terenul are suprafata de 2515mp, este incadrat in URT Ulid in PUZ Cluj-Napoca. Terenul are forma regulata, este in usoara panta, avand accesul pe latura estica(front la strada Fagetului de 65,6ml- drum public asfaltat si cu toate utilitatile la sosea. )
Pentru aceasta zona este inceputa documentatie de urbanism pentru PUZ. Este obtinut pozitiv Avizul de Oportunitate prin care se solicita urbanizare si instituire subzona, UTR-S_ET-Zonă de activităţi economice cu caracter terţiar situate în zone cu caracter rezidenţial -pentru terenul acesta.
POT maxim=40%, CUT maxim=1,8 (maxim in zona ca regim de inaltime este S+P+3etaje), Suprafata construita aproximativa 1000 mp la sol, suprafata desfasurata aproximativa pentru S+P+3 etaje este 4500 mp.
Ideal pentru: cladire administrativa – birouri, sedii de companii, servicii cu acces public, cazare turistică-hotel sau pensiune, spatii comerciale cu ADC de maximum 1000mp. Bineinteles daca se doresc case se poate depune pentru PUZ de forma aceasta (ar putea fi 3 parcele cu case unifamiliale)

Facilități

Alte caracteristici
Acces auto
La șosea
Oportunitate de investiții
Parcelabil
Amenajare străzi
Străzi asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace de transport în comun
Priveliște
Vedere panoramică
Vedere spre munte
Urbanism
Certificat de urbanism
Utilități teren
Apă
Canalizare
Curent
Gaz

Localizare